Computerwinkel van Vlissingen voor reparatie herstel en services

vanaf de iPhone 5 tot de nieuwste iPhone 11 serie

Computerwinkel (dè) in Vlissingen, met meer dan 30 jaar ervaring.

Computerwinkel is gevestigd in de Kolvenierstraat te Vlissingen, beter bekend als de Zeemanserver.  Zowel reparatie herstel maar ook in en verkoop van nieuw en gebruikte pc’s en laptops. Wij repareren elke Laptop en PC met OEM onderdelen zoals schermen,harddisk SSD of en overige. Waarom noemt men originele onderdelen OEM….? Met onze ervaringen zijn wij de lansbestaande Computerwinkel in Vlissingen.

Onze computerwinkel aan de parkeerplaats Zeemanserve is ruime parkeermogelijkheid. Zo hoeft u niet ver te sjouwen met uw PC laptop of Mac, en voor de deur parkeren!

iPhone XS apple

DellToshibaHPAcerAsusLenovoMSIPackard BellMedion

Dell laptops
HP laptops
Compaq laptop
Acer laptops

Computerwinkel is natuurlijk een verzamel naam en is een onderdeel van ons Repair Center. Wij er voor herstel reparatie maar ook voor advies, onze medewerkers staan voor u klaar.
Met onze computerwinkel supportdesk kunnen wij u tijdens openingstijden voorzien van hulp. Zelfs support op afstand bieden wij in veel gevallen kosteloos aan.

Waarom bent u bij ons beter af dan elders? Simpel wij dringen niet aan op een eventuele koop van een nieuwe laptop of PC. Wij zijn groot geworden door reparaties en service en dat willen wij graag zo houden.

Kiest u voor dè echte waar klantvriendelijkheid professionaliteit en SERVICE hoog in het vaandel staan.